Što očekujemo od inženjera nakon završetka fakulteta?

11.11.2022
Na ovotjednim Danima karijera FSB-a Amelicor group je održala panel raspravu ispred 50 studenata. Naši panelisti – Goran Suša, CEO Amelicor Engineeringa, Siniša Murtezanović – voditelj sektora Operativnog razvoja Klimaopreme, Tomislav Jaklenec – voditelj sektora Istraživanje i razvoj Klimaopreme, te Nataša Batur – People and Culture Director Amelicor Group, pod vodstvom moderatorice Maje Debeljak iz Amelicor grupacije, odgovarali su na pitanja iz vrlo aktualnih tema za sve studente.

Što Amelicor group očekuje a što nudi mladim inženjerima strojarstva nakon završetka fakulteta, te na koji način moderno upravlja razvojem ljudi, odnosno što sve stoji iza tzv. People and Culturea, kao i neka dodatna pitanja samih studenata o početku njihove karijere, bile su teme ovog ugodnog susreta.

Studenti, koji su već odavno dobro upoznati sa Klimaopremom kao poželjnim poslodavacem, jučer su sa velikim interesom slušali i o modernizaciji i internacionalizaciji svih članica unutar novoosnovane Amelicor grupacije. Vjerujemo da će brojka od preko 250 zaposlenih inženjera strojarstva nakon ovog susreta još više porasti i veselimo se daljnjim sličnim druženjima sa našim potencijalnim budućim zaposlenicima.
3-panel-fsb .png1-panel-fsb.png2-panel-fsb .png6-panel-fsb.png4-panel-fsb.png5-panel-fsb.png