Specijalna bolnica Sveta Katarina

Sudjelovali smo u izgradnji novog prostora Specijalne bolnice Sveta Katarina


Ponosni smo što smo bili dio izgradnje jedne od najvećih privatnih bolnica u Hrvatskoj, Specijalne bolnice Sveta Katarina, koja je svoju Polikliniku preselila u Branimirovu ulicu 71E u Zagrebu. Ova specijalna bolnica na godišnjoj razini liječi više od 40 tisuća pacijenata iz zemlje i inozemstva, a opremljena je najmodernijim operacijskim salama uz najviše standarde izvrsnosti. Novi se objekt Poliklinike proteže na više od 4.500 četvornih metara površine.

S više od 40 godina iskustva, stvaramo bolje kliničke uvjete u bolničkim prostorijama koje montiramo uz fokus na kontrolirane, sterilne uvjete i prilagodbu pacijentima te medicinskim timovima. Kao podizvođači, imali smo priliku u potpunosti projektirati, proizvesti, montirati, te u konačnici validirati operacijske sale, sobe za pripremu osoblja i pacijenata te sobe za intenzivnu njegu Specijalne bolnice Sveta Katarina. Prilikom izgradnje ove bolnice, veliku smo pažnju posvetili svim procesima, kao što su proizvodnja te ugradnja posebno prilagođenih, antibakterijskih i dugotrajnih zidnih panela. Osim toga, ugrađen je i namještaj poput sudopera, stolova, polica te ostale opreme od kvalitetnog, nehrđajućeg čelika kako bi se spriječila mogućnost kontaminacije i širenja bakterija te drugih mikroorganizama. Upotreba navedenih materijala u prostorijama Poliklinike omogućava maksimalnu sigurnost i pružanje vrhunske usluge u daljnjem radu.

Uz sve prilagodbe, Specijalna bolnica Sveta Katarina pruža iskustvo kao u “hotelu s 5 zvjezdica”, kako bi postoperativni tijek bio što ugodniji. Vjerujemo da će novi prostor, opremljen najsuvremenijom i najinovativnijom tehnologijom za dijagnosticiranje i liječenje zdravstvenih stanja, brojnim pacijentima te zaposlenicima omogućiti pružanje usluge na svjetskoj razini.

 

1_sv_katarina.jpg3_sv_katarina..jpg5_sv_katarina..jpg6_sv_katarina..jpg7_sv_katarina..jpg8_sv_katarina..jpg9_sv_katarina..jpg4_sv_katarina..jpg2_sv_katarina..jpg10_sv_katarina..jpg14_sv_katarina.jpg16_sv_katarina.jpg18_sv_katarina.jpg20_sv_katarina.jpg22_sv_katarina.jpg24_sv_katarina.jpg19_sv_katarina.jpg23_sv_katarina.jpg13_sv_katarina.jpg11_sv_katarina.jpg21_sv_katarina.jpg12_sv_katarina.jpg17_sv_katarina.jpg15_sv_katarina.jpg