Novi modeli stropnih linijskih distributera zraka

5.5.2022


Proširili smo paletu linijskih stropnih distributera, nudeći kupcima fleksibilnost podešavanja proizvoda, sukladno s arhitektonskim i inženjerskim zahtjevima.

LDD - revolucionarni proizvod u Klimaopremi, od sada još fleksibilniji, i jednostavniji za podešavanje i održavanje. Opremljen je s optimiziranim priključnom kutijom za bolje performanse i lakše puštanje u pogon.

 

LDF lagan i jednostavan distributer s fiksnim horizontalnim mlazom zraka, nudi mogućnost rada na dva načina (s ili bez Coanda efekta).

 

LDM novi proizvod iz serije linijskih stropnih distributera zraka. Opremljen je snažnim pokretnim otklonskim elementima koji omogućuju distribuciju zraka u smjerovima preko 180°. S iznimno malim padom tlaka, može se koristiti za velike protoke.

 
 
LDA linijski distributer s tankim prorezima, s podesivim elementima za horizontalno ili okomito strujanje zraka. Posebno dizajniran za stropnu ugradnju. LDA protok zraka može se podesiti ručno okretanjem istrujnog elementa.

 

LDH linijski distributer za gipsani strop. Idealno za područja s visokim estetskim zahtjevima gdje ventilacijski elementi trebaju biti neprimjetno integrirani. Protok zraka može se podesiti ručno okretanjem istrujnog elementa.