Održivost

S ponosom predstavljamo naše prvo izvješće o održivosti, koje označava početak našeg putovanja prema održivijoj budućnosti.
Ovim izvješćem javno se obvezujemo i ispunjavamo svoju odgovornost transparentnog komuniciranja o tome "kako poslujemo" i utjecaju koji imamo na okoliš i društvo.
Briga za okoliš i ljude oduvijek je bila sastavni dio naše misije, tjerajući nas iznad izazova. Svoje poslovne i strateške ciljeve usmjerili smo na vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga uz maksimalnu posvećenost zaštiti okoliša, energetskoj učinkovitosti te zdravlju i sigurnosti na radu.
Ovo izvješće sažima 2022. godinu iz perspektive održivosti i početna je točka našeg ESG putovanja, podataka i tema koje ćemo nastaviti dopunjavati. Naš rad na održivoj viziji nastavit će se još snažnije u 2023. kako bismo razvili sveobuhvatan popis naših utjecaja na okoliš i društvo, uključujući klimatske promjene.
Ali prije svega, ovaj dokument služi kao dokaz naše predanosti načelima odgovornog korporativnog građanstva. Pridružite nam se u razmišljanju o naporima koje smo uložili i izazovima koje smo svladali dok zajednički radimo prema budućnosti u kojoj je održivost na čelu svake odluke.
 
 
 

Ovaj dokument službeno je objavljen 9. listopada 2023.