Specijalni uređaji

Često je potrebno osigurati sterilno čiste uvjete tamo gdje je prostor ograničen kao i uređaji u njemu. Ljekarne i mali proizvodni pogoni nemaju razloga za brigu jer nudimo specijalne uređaje koji su „krojeni“ prema korisnikovim zahtjevima i ograničenjima koja onemogućuju primjenu standardnih uređaja. Ovisno o svojoj funkciji specijalni uređaji osiguravaju zaštitu predmeta rada, otvorenih farmaceutskih supstanci, radnu okolinu sigurnu za operatera te hlađenje recirkulirajućeg zraka.

Važno  je  odabrati  optimalno  rješenje,  uz  optimalne troškove. Prilikom kupnje ne dobiva se samo „goli“ proizvod već i edukacija za rad na uređaju te su osigurani servis i održavanje  što  će  učiniti  naši  certificirani  inženjeri  i tehničari.

Trajno smo orijentirani prema kupcima čije potrebe pratimo i analiziramo sa posebnom pažnjom proizvodeći i isporučujući laminarne zaštitne uređaje  za proizvodnju lijekova u obliku ampula, tableta, film tableta, kapsula, masti, gelova, emulzija, suspenzija i sirupa.